Rólunk

A TENGRINOR Bt, illetve annak jogelődjei 1997. december 17-én pályázat útján nyert engedélyt az akkori Kossuth Lajos Tudományegyetem Kémia Épületében fénymásoló üzlet létesítésére és üzemeltetésére. Az azóta eltelt mintegy nyolc év a szolgáltató egység folyamatos fejesztésének a jegyében telt el. Megvalósult egyrészről a szolgáltatási kör bővítésére irányuló technikai feltételek fokozatos javítása, minőségi nyersanyagok biztosítása, míg másrészről a megrendelőkkel, elsősorban a hallgatósággal, illetve az őket képviselő öntevékeny csoportokkal, szervezetekkel, valamint az egyetem oktatási és adminisztratív egységeivel fenntartott rugalmas viszony intenzív munkakapcsolattá való fejlesztése. Számottevő eredményként értékelhető még egy, a megrendelői igényekhez optimálisan alkalmazkodó nyitvatartási rend kialakítása, egy kedvezőnek ítélhető árrendszer fenntartása és a hallgatói kezdeményezésekben szponzori feladatok folyamatos felvállalása.

Egy jól azonosítható, megrendelőinek azonos feltételeket és minőséget kínáló hálózat kialakítása céljából a cég 2003 elején új üzletek nyitása irányában mozdult el, illetve addigi kizárólagos szolgáltatói profilját papír-írószer kiskereskedelemmel egészítette ki.

Ezen törekvéseiben értékes támogatóra és stratégiai partnerre talált a Debreceni Campus Kht-ban, mellyel az elsősorban felsőoktatási megrendelői kör minél szélesebb körű és magasabb színvonalú kiszolgálásában találkoznak az érdekeik.

A cég további fejlődésében központi szerepet szán az on-line és telefonos rendelési lehetőségek bevezetésének, illetve annak, hogy ez az értékesítési csatorna mind a meglévő és jövőben bevezetendő szolgáltatások, kereskedelmi termékek, valamint a megrendelői elérhetőség tekintetében minél szélesebb körben teljesedjen ki. Így azzal a határozott reménnyel bocsátjuk útjára jelen on-line rendelési rendszert, hogy az feltétlenül megrendelőink kényelmét szolgálja, cégünk pedig folyamatosan fejlődő és megújuló kínálatával képes lesz az eddig is jellemző vásárlói bizalmat meghálálni.

Nyomtatás Poszter Vászonkép Fénymásolás Szakdolgozat Fotónyomtatás Ajándéktárgy
Üzleteink:

Debreceni Egyetem Menza Épülete                            

HÉTFŐ - CSÜTÖRTÖK: 7:30 - 17:00,

PÉNTEK: 7:30 - 16:00

Debreceni Egyetem Kémia Épület

HÉTFŐ - PÉNTEK: 7:30 - 18:00

 

 

 

English | Magyar


 

Kosár